Liviu Varciu : Liviu Varciu : Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine.

Iubita artistului a infirmat zvonurile și spune că evenimentul este dedicat doar băiețelului lor. 28.10.2021 · liviu vârciu a chemat ambulanța acasă, dar nu a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru. 12.11.2021 · liviu vârciu este un tătic fericit și împlinit. Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine. De curând, vedeta a postat pe contul său de socializare câteva imagini cu fiica sa cea mare, carmina.

De mai multe ori în decursul unei zile, artistul face băi fierbinți în jacuzzi, cu sare grunjoasă, în cantitate mare. Liviu Varciu
Liviu Varciu from contact-preturi-artisti.ro
17.10.2021 · liviu vârciu și anda călin Ultima oră" src="https://i1.wp.com/static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2012/02/varciu-adelina-nunta.jpg" width="100%" onerror="this.onerror=null;this.src='https://i1.wp.com/tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.Bb2EeJrlHx4Bv2uNivyYkQHaH6&pid=15.1';" />
Liviu Vârciu: "ÃŽmi lipseÅŸte viaÅ£a cu Adelina" exclusiv anda călin, despre zvonul că organizează atât nuntă, cât și botez. „am rămas dator după botez! Totuși, actorul a făcut unele sacrificii pentru familie. Vezi galeria foto (1 / 9. 28.10.2021 · liviu vârciu a avut nevoie de intervenția medicilor. Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine. Răceala noastră românească e mai a dracu' decât covidul!" alte articole.

Vezi galeria foto (1 / 9.

Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine. Iubita artistului a infirmat zvonurile și spune că evenimentul este dedicat doar băiețelului lor. Răceala noastră românească e mai a dracu' decât covidul!" alte articole. Prezentatorul a postat un clip video pe rețelele sociale în timp ce era controlat de un medic. De curând, vedeta a postat pe contul său de socializare câteva imagini cu fiica sa cea mare, carmina. 28.10.2021 · liviu vârciu a avut nevoie de intervenția medicilor. Doar că fostul component al trupei la a constatat, după ce a deschis plicurile de bani primite de la invitați, că nu a strâns suma necesară acoperirii acestor cheltuieli. „am rămas dator după botez! Artistul are trei copii, două fete și un băiat. De mai multe ori în decursul unei zile, artistul face băi fierbinți în jacuzzi, cu sare grunjoasă, în cantitate mare. Tratamentul nu este deloc unul scump. În presă a apărut și informația că anda călin și liviu vârciu vor petrece atât în cinstea băiețelului, dar vor sărbători și căsătoria lor. 18.10.2021 · liviu vârciu a ținut petrecerea de botez a fiului său la un restaurant luxos din otopeni, iar cheltuielile au fost pe măsură.

Liviu Varciu : Liviu Varciu : Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine.. De curând, vedeta a postat pe contul său de socializare câteva imagini cu fiica sa cea mare, carmina. Doar că fostul component al trupei la a constatat, după ce a deschis plicurile de bani primite de la invitați, că nu a strâns suma necesară acoperirii acestor cheltuieli. Liviu vârciu a chemat ambulanța acasă. Răceala noastră românească e mai a dracu' decât covidul!" alte articole. De mai multe ori în decursul unei zile, artistul face băi fierbinți în jacuzzi, cu sare grunjoasă, în cantitate mare.